El proper divendres 18 de març del 2022, l’escola de dansa Barcelona Dance Center ballem per Ucraïna. 

L’acte tindrà lloc al teatre de La Peni de Molins de Rei, divendres 18 de març a les 20h. del vespre.

L’esdeveniment consistirà en un espectacle de dansa clàssica i neoclàssica combinat amb música i coreografies de diferents artistes coneguts, que duran a terme l’equip de ballarines de l’escola professional de dansa Barcelona Dance Center situada a Can Malvehy. 

Tots els diners recaptats aniran destinats per ajudar a la població d’Ucraïna a través d’una donació a l’organització Save The Children.

L’escola Barcelona Dance Center, és un centre de dansa, amb més de 15 anys d’experiència, dedicat a la formació professional de dansa per a persones ballarines que volen arribar a ser o no professionals, i on poden gaudir d’aquest art, ajudant-les al desenvolupament de la personalitat, i acompanyant-los artísticament. El centre es basa en l’estructura de l’escola de dansa cubana, però amb enfocament a la dansa moderna i la seva evolució al món.

Col·labora, us hi esperem! 

Categories:

Tags:

No responses yet

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

× ¡Hola! ¿Cómo puedo ayudarte?